Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ SCRAPBOOKING

13 Φεβρουαρίου 2020 @ 17:00 - 21:00

|Επαναλαμβανόμενη Εκδήλωση (Προβολή όλων)

An event every week that begins at 17:00 on Πέμπτη, repeating until 27 Φεβρουαρίου 2020

Δωρεάν

Το scrapbooking είναι η τέχνη με την οποία μπορούμε να συνθέτουμε… τις αναμνήσεις μας και να δημιουργούμε μοναδικά προσωπικά άλμπουμ φωτογραφιών, σημειωματάρια, ημερολόγια και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς!

Σε αυτόν τον κύκλο σεμιναρίων, η Μάγια Ζαγκόρσκα θα μας μυήσει στην μαγευτική τεχνική του scrapbooking για να την ερωτευτείτε κι εσείς όπως κι εμείς!

Σε αυτόν τον κύκλο τριών μαθημάτων θα μάθουμε όλες τις τεχνικές, τα υλικά και τα εργαλεία που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο έργο scrapbooking.

Θα χρησιμοποιήσουμε ως βάση ένα άλμπουμ με λινό εξώφυλλο και με πολλές θήκες  και φύλλα στο εσωτερικό του και θα διακοσμήσουμε κάθε σημείο του συνδυάζοντας όλες τις τεχνικές και τα υλικά με τα οποία μπορεί κανείς να δουλέψει στο scrapbooking.

Στον κύκλο scrapbooking θα μάθουμε να δουλεύουμε με όλα τα εργαλεία: Να κόβουμε σχέδια με μήτρες στο μηχάνημα Sizzix, να χρησιμοποιούμε κοπτικά και διακορευτές, γκιλοτίνες, κόκκαλα τσακίσματος του χαρτιού. Όλα τα εργαλεία που θα χρειαστούμε θα σας τα παρέχουμε εμείς!

Ακόμα θα μάθουμε πώς να παλαιώνουμε και να σκιάζουμε το χαρτί, αλλά και να κάνουμε την ανάγλυφη τεχνική embossing τόσο με τις ειδικές σκόνες (Powder Embossing) όσο και με το μηχάνημα Sizzix (Sizzix Embossing).

Επιπλέον, θα δημιουργήσουμε και συνθέσεις με χρώματα ακουαρέλας, σφραγίδες, μάσκες και πάστες, ενώ θα διακοσμήσουμε το άλμπουμ μας με διάφορα στοιχεία, όπως κορδέλες, δαντέλες, chipboard, διπλόκαρφα, αλλά και λουλούδια.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 ή ηλεκτρονικά από την επιλογή «Κράτηση Θέσης» στο κάτω μέρος της σελίδας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Απαιτείται η καταβολή προκαταβολής 30 ευρώ είτε μέσω τραπεζικού λογαριασμού είτε στο κατάστημά μας έως και 5 μέρες μετά την κράτηση της θέσης. Διαφορετικά, η κράτηση ακυρώνεται αυτόματα. Η αποπληρωμή όλου του σεμιναρίου θα γίνει στο πρώτο μάθημα.

Η κατάθεση της προκαταβολής των 30 ευρώ μπορεί να γίνει στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας:

IBAN: GR9701100570000005778301225

Όνομα δικαιούχου: Κουτσαντωνάκης Μιχάλης

Μετά την κατάθεση ενημερώστε μας με ένα τηλέφωνο στο 2109713840  ή ενα email στο info@decomagia.gr.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

*Οι φωτογραφίες των έργων της Μάγιας είναι ενδεικτικές και αποτελούν απλώς πρόταση. Ο κάθε συμμετέχων θα δημιουργήσει το δικό του ξεχωριστό άλμπουμ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
13 Φεβρουαρίου 2020
Ώρα:
17:00 - 21:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia