Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΚΛΑΣΙΚΟ DECOUPAGE ΚΑΙ ΚΡΑΚΕΛΕ ΔΥΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ (ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΣΗ)

30 Ιουλίου 2018 @ 11:00 - 15:00

Το decoupage παραμένει πάντοτε η αγαπημένη μας τεχνική και γι’ αυτό θέλουμε να «μυήσουμε» σε αυτή ακόμα περισσότερο κόσμο!

Γι’ αυτό και συνεχίζουμε τη σειρά μαθημάτων decoupage ειδικά σχεδιασμένα για αρχάριους που θέλουν να μάθουν την μοναδική αυτή τέχνη ή ακόμα και σε παλιούς γνώστες που θέλουν να εξασκηθούν ακόμα περισσότερο!

*Τα σεμινάρια αυτά αποτελούν σεμινάρια ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΣΗΣ από τη Μάγια για τα οποία δεν χρεώνεστε για την διδασκαλία και μόνο σας κόστος είναι τα υλικά του σεμιναρίου που θα πρέπει να αγοράσετε από εμάς, όπως αυτά αναφέρονται παρακάτω. Μαζί θα μάθουμε πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε σωστά για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Το ποσό του ενός ευρώ θα διατεθεί στο Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής Ατόμων με Αναπηρία Παναγία Ευαγγελίστρια.

Σε αυτό το μάθημα θα στολίσουμε ένα κουτί ειδικά σχεδιασμένο για χαρτοπετσέτες με την τεχνική του decoupage της χαρτοπετσέτας, ενώ θα το παλαιώσουμε με κρακελέ δύο συστατικών.

ΛΙΣΤΑ ΥΛΙΚΩΝ

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους:

Κουτί ειδικά σχεδιασμένο για χαρτοπετσέτα

Χαρτοπετσέτα της επιλογής σας

Κόλλα για decoupage

Βερνίκι νεφτιού για decoupage

Κρακελέ δύο συστατικών της επιλογής σας

Πατίνα ή πορπορινα(Pigment Powder) ή Bitumen Wax για τα ραγίσματα

Τερπεντίνη

Πινέλα και συγκεκριμένα:

Γουρουνοπινέλο

Πλατύ πινέλο

Ποδιά

Ψαλίδι

Μωρομάντηλα

*Τα μεταλλικά διακοσμητικά στα κουτιά της φωτογραφίας δεν περιλαμβάνονται σε αυτά και είναι προαιρετικά. Αν κάποιος το επιθυμεί μπορεί να τα αποκτήσει.

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 ή ηλεκτρονικά από την επιλογή «Κράτηση Θέσης» στο κάτω μέρος της σελίδας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”18″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
30 Ιουλίου 2018
Ώρα:
11:00 - 15:00

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia