Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΒΑΣΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ DECOUPAGE 27/9 (ΤΕΧΝΙΚΗ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑΣ -ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΣΗ)

27 Σεπτεμβρίου 2018 @ 17:00 - 21:00

Δωρεάν

Το decoupage παραμένει πάντοτε η αγαπημένη μας τεχνική και γι’ αυτό θέλουμε να «μυήσουμε» σε αυτή ακόμα περισσότερο κόσμο!

Γι’ αυτό και συνεχίζουμε τη σειρά μαθημάτων decoupage ειδικά σχεδιασμένα για αρχάριους που θέλουν να μάθουν την μοναδική αυτή τέχνη ή ακόμα και σε παλιούς γνώστες που θέλουν να εξασκηθούν ακόμα περισσότερο!

*Τα σεμινάρια αυτά αποτελούν σεμινάρια ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΣΗΣ από τη Μάγια για τα οποία δεν χρεώνεστε για την διδασκαλία και μόνο σας κόστος είναι τα υλικά του σεμιναρίου που θα πρέπει να αγοράσετε από εμάς, όπως αυτά αναφέρονται παρακάτω. Μαζί θα μάθουμε πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε σωστά για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Το ποσό του ενός ευρώ θα διατεθεί στο Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής Ατόμων με Αναπηρία Παναγία Ευαγγελίστρια.

Σε αυτό το μάθημα θα μάθουμε αρχικά όλα τα υλικά που χρειαζόμαστε για το decoupage για την τεχνική της χαρτοπετσέτας και θα συζητήσουμε αναλυτικά όλους τους τρόπους κολλήματος της χαρτοπετσέτας, είτε σε μεγάλο κομμάτι μαθαίνοντας πώς να μην γίνονται ζάρες καθώς και μικρά περίπλοκα σχέδια που απαιτούν λεπτομέρεια στο κόψιμο. Ακόμα θα μάθουμε πώς να την ενσωματώσουμε στην επιφάνειά μας εύκολα, αλλά και να δημιουργούμε ένα παλαιωμένο αποτέλεσμα δουλεύοντας με διαφορετικά υλικά, αλλά και πώς να συνδυάζουμε διαφορετικά μοτίβα στην επιφάνειά μας για να φτιάξουμε τη δική μας μοναδική σύνθεση. Τέλος, μπορούμε να μάθουμε πώς να διακοσμούμε το αντικείμενό μας με στένσιλ, σφραγίδες κλπ.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους:

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους:

Επιφάνεια, ξύλινη, γυάλινη, μεταλλικη. Ο κάθε συμμετέχων θα επιλέξει εκείνη τη στιγμή με την καθοδήγηση της Μάγιας τα απαραίτητα υλικά καθώς και το αντικείμενο στο οποίο θα δουλέψει, είτε ξύλινο, είτε γυάλινο είτε μεταλλικό.

Κόλλα για decoupage.

Ιδανικά, μπορείτε να επιλέξετε κόλλα σε σπρέι καθώς βοηθάει περισσότερο στο κόλλημα της χαρτοπετσέτας.

Μοτίβο χαρτοπετσέτας

Βερνίκι για decoupage

Χρώματα ακρυλικά που ταιριάζουν με τα χρώματα του μοτίβου

Πινέλα και συγκεκριμένα

Γουρουνοπινέλο

Πλατύ πινέλο

Πινέλο 1/2’’

Πινέλο 1/4’’

Πινέλο νο.8 (γλώσσα γάτας)

Πινέλο στρογγυλό κ.α.

-Σταμπαδόρο

-Σπάτουλα

Ποδιά

Ψαλίδι

Μωρομάντηλα

Προαιρετικά:

Πατίνες

Στένσιλ

Σφραγίδες

 

 

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 ή ηλεκτρονικά από την επιλογή «Κράτηση Θέσης» στο κάτω μέρος της σελίδας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

 

 

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
27 Σεπτεμβρίου 2018
Ώρα:
17:00 - 21:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia