Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ DECOUPAGE 9/5 (ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ)

9 Μαΐου 2019 @ 17:30 - 20:30

Μας το ζητήσατε και το επαναλαμβάνουμε!

Το decoupage παραμένει πάντοτε η αγαπημένη μας τεχνική και γι’ αυτό θέλουμε να «μυήσουμε» σε αυτή ακόμα περισσότερο κόσμο!

Γι’ αυτό η Μάγια ξεκινά ένα νέο κύκλο σεμιναρίων decoupage ειδικά σχεδιασμένα για αρχάριους που θέλουν να μάθουν την μοναδική αυτή τέχνη ή ακόμα και σε παλιούς γνώστες που θέλουν να εξασκηθούν ακόμα περισσότερο!

Ο κύκλος περιλαμβάνει έξι απογευματινές συναντήσεις (9-16-23-30/5 και 6-13/6) στα οποία θα μάθουμε αναλυτικά τα πάντα για το  decoupage και την εφαρμογή του σε διαφορετικές επιφάνειες, αλλά και όλες τις τεχνικές που το συνοδεύουν, όπως κρακελέ ενός και δύο συστατικών, χρυσώματα, φωτοσκιάσεις και ενσωματώσεις, 3D με πηλό, πατίνες, παλαιώσεις, στένσιλ.

Κατά τη διάρκεια του κύκλου θα δημιουργήσουμε μαζί με τη Μάγια τέσσερα ολοκληρωμένα έργα πάνω στα οποία θα εφαρμόσουμε όλες τις τεχνικές.

Αναλυτικά θα δημιουργήσουμε:

Ένα μεταλλικό αντικείμενο με κρακελέ ενός συστατικού, εφαρμογή χαρτοπετσέτας με εφέ 3D με πηλό, ενσωμάτωση μοτίβου με ζωγραφική και πατίνες.

Μια γυάλινη πιατέλα με την τεχνική του αντίστροφου decoupage με ριζόχαρτο, κρακελέ δύο συστατικών, χρυσώματα και πατίνες.

Ένα ξύλινο αντικείμενο στο οποίο εκτός από το decoupage θα εφαρμόσουμε και θα μάθουμε τις τεχνικές  αναπαλαίωσης επίπλων στο στυλ shabby chic (εφέ παλαίωσης) με χρώματα κιμωλίας και 3D shabby στένσιλ. Ακόμα, θα κάνουμε ενσωμάτωση και φωτοσκίαση με λάδια ζωγραφικής.

Ένα υφασμάτινο αντικείμενο με decoupage και ενσωμάτωση μοτίβου με στένσιλ με τα χρώματα για ύφασμα Fabric & Leather Paint και Delicate Fabric της Pentart. Ακόμα, θα μιλήσουμε αναλυτικά για όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για την εφαρμογή του decoupage και την διακόσμηση των υφασμάτινων επιφάνειων.

Τα υλικά περιλαμβάνονται στο κόστος του κύκλου. Τα μοτίβα και τα αντικείμενα με τα οποία θα δουλέψουμε θα έχουν επιλεγεί από τη Μάγια ώστε να είναι κατάλληλα για τις κατασκευές μας.

Το μόνο που θα πρέπει να έχει μαζί του κάθε συμμετέχων είναι ένα πινέλο γενικής χρήσης, ψαλίδι και ποδιά.

Απαιτείται η καταβολή προκαταβολής 30 ευρώ είτε μέσω τραπεζικού λογαριασμού είτε στο κατάστημά μας έως και 5 μέρες μετά την κράτηση της θέσης. Διαφορετικά, η κράτηση ακυρώνεται αυτόματα. Η αποπληρωμή όλου του κύκλου θα γίνει στο πρώτο μάθημα.

Η κατάθεση της προκαταβολής των 30 ευρώ μπορεί να γίνει στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας:

IBAN: GR9701100570000005778301225

Όνομα δικαιούχου: Κουτσαντωνάκης Μιχάλης

Μετά την κατάθεση ενημερώστε μας με ένα τηλέφωνο ή ενα email στο info@decomagia.gr.

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 είτε ηλεκτρονικά από την επιλογή «Κράτηση» στο κάτω μέρος της σελίδας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

*Στην τιμή του σεμιναρίου δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

 

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
9 Μαΐου 2019
Ώρα:
17:30 - 20:30

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia