Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ EASY PAINTING ΣΕ ΥΦΑΣΜΑ

5 Δεκεμβρίου 2018 @ 11:00 - 15:00

Δωρεάν

Σε αυτό το μάθημα ζωγραφίζουμε! Η Μάγια θα μας καθοδηγήσει να ζωγραφίσουμε με τα ειδικά χρώματα για ύφασμα της εταιρείας Pentart πάνω σε μια υφασμάτινη επιφάνεια και βέβαια με άρωμα Χριστουγέννων!

Η Μάγια θα μας μάθει όλα τα μυστικά των χρωμάτων υφάσματος, αλλά και τον εύκολο τρόπο ζωγραφικής «easy painting», για να ζωγραφίσουμε ένα πανέμορφο και γλυκό ταρανδάκι!

Ο κάθε συμμετέχων μπορεί να φέρει οποιαδήποτε υφασμάτινη επιφάνεια επιθυμεί, όπως τσάντα, μπλούζα, μαξιλάρι μικρό, ποδιά κλπ, για να δημιουργήσει πάνω σε αυτή.

*Τα σεμινάρια αυτά αποτελούν σεμινάρια ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΣΗΣ για τα οποία δεν χρεώνεστε για την διδασκαλία. Βασική προϋπόθεση είναι μόνο τα υλικά του σεμιναρίου να τα έχετε προμηθευτεί από το κατάστημά μας είτε τη μέρα του σεμιναρίου είτε νωρίτερα! To κόστος του ενός ευρώ είναι συμβολικό και τα χρήματα αυτά θα διατεθούν στο Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής ΑμεΑ » Παναγία Ευαγγελίστρια».

ΛΙΣΤΑ ΥΛΙΚΩΝ

Χρώματα για ύφασμα Fabric & Leather Paint ή Delicate Fabric ή Fabric Paint σε αποχρώσεις που επιθυμεί (σίγουρα θα χρειαστεί απόχρωση στο χρώμα του δέρματος)

Υφασμάτινη επιφάνεια (Μπορείτε να φέρετε τη δικη σας μπλούζα, τσάντα, ποδιά, κλπ)

Fabric Medium

Fabric & Leather Retarder

Πινέλα ζωγραφικής, ιδανικά είναι αυτό και αυτό.

Ποδιά

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 ή ηλεκτρονικά από την επιλογή «Κράτηση» στο κάτω μέρος της σελίδας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

 

 

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
5 Δεκεμβρίου 2018
Ώρα:
11:00 - 15:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia