Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ MIDORI MIX MEDIA

8 Ιουνίου 2019 @ 12:00 - 17:00

Δωρεάν

Σε αυτό το σεμινάριο ελάτε να βυθιστούμε στο μαγικό κόσμο των σημειωματάριων Midori με τον Βασίλη Κοντό!

Τα Midori είναι παραδοσιακά σημειωματάρια από την Ιαπωνία στα οποία μπορείτε να προσθέτετε συνεχώς σελίδες και να τα αλλάζατε. Παραδοσιακά αποτελούνται από ένα δερμάτινο κάλυμμα που όσο πιο φθαρμένο είναι τόσο πιο πολύ αξίζει συναισθηματικά, ενώ οι σελίδες συγκρατούνται από ένα σκοινί. Μέσα σε αυτά ο καθένας γράφεις τις αναμνήσεις του, συλλέγει σημαντικά αναμνηστικά από την καθημερινότητα και τα ταξίδια του και κρατά τις σκέψεις του για πάντα!

Σε αυτό το σεμινάριο θα δημιουργήσουμε το δικό μας κάλυμμα midori, όχι με πραγματικο δέρμα, αλλά θα δουλέψουμε πάνω στο ανθεκτικό χαρτί από πέτρα, stone paper, το οποιο θα το κάνουμε να μοιάζει με… δέρμα,  ενώ θα συνδυάσουμε μοναδικές τεχνικές. Θα δουλέψουμε με πηλό με τον οποίο θα καλύψουμε μέρος του καλύμματος και στον οποίο θα εφαρμόσουμε το εφέ σανίδας, αλλά και ανάγλυφα μοτίβα με τις νέες σφραγίδες της Stamperia. Ακόμα θα χρησιμοποιήσουμε χαρτιά scrapbooking και διαφορετικά υλικά mix media.

Μετά το σεμινάριο μένει μόνο να το γεμίσετε με τις αναμνήσεις σας!

Ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να φέρει μαζί του τα πινέλα του και την ποδιά του. Όλα τα υπόλοιπα υλικά περιλαμβάνονται στην τιμή.

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 είτε ηλεκτρονικά από την επιλογή «Κράτηση» στο κάτω μέρος της σελίδας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

*Στην τιμή του σεμιναρίου δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

Στο μάθημα αυτό δεν μπορεί να γίνει εξαργύρωση του μπόνους των 20 ευρώ για τους κατόχους της κάρτας μέλους.

 

 

 

 

 

 

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
8 Ιουνίου 2019
Ώρα:
12:00 - 17:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia