Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ DOROTA KOTOWICZ: ΑΛΜΠΟΥΜ SCRAPBOOKING IMAGINE

7 Απριλίου 2020 @ 15:00 - 20:30

Δωρεάν

Η μοναδική δημιουργός Ντορότα Κόπετς-Κότοβιτς (Dorota Kopec-Kotowicz) καταφτάνει στο εργαστήρι μας για να μας μυήσει στην μοναδική τέχνη του scrapbooking! Η Ντορότα είναι μια από τις πιο καταξιωμένες καλλιτέχνες της τεχνικής του scrapbooking, ενώ έχει διδάξει την τέχνη της σε εργαστήρια σε όλον τον κόσμο. Τώρα η Ντορότα έρχεται στην Ελλάδα και το εργαστήρι μας όπου την έχουμε φιλοξενήσει πολλές φορές και στο παρελθόν!

Σε αυτό το σεμινάριο η Ντορότα θα μας καθοδηγήσει για να δημιουργήσουμε ένα πανέμορφο άλμπουμ scrapbooking χρησιμοποιώντας χαρτιά από την συλλογή χαρτιών της Stamperia, Imagine, η οποία περιέχει… σχέδια που μας ταξιδεύουν! Η Ντορότα θα μας δείξουμε πώς να συνδυάζουμε τα χαρτιά, αλλά και διαφορετικά διακοσμητικά στοιχεία, όπως κορδέλες, δαντέλες, chipboard, χημικά υλικά κ.α. για να δημιουργούμε μοναδικές διαστρωματώσεις και επίπεδα σε ένα έργο που θα μπορεί να φυλάξει τις πιο όμορφες αναμνήσεις σας!

Ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να φέρει μαζί του: ψαλίδι, πινέλα και μωρομάντηλα. Όλα τα υπόλοιπα περιλαμβάνονται στην τιμή.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 ή ηλεκτρονικά από την επιλογή «Κράτηση Θέσης» στο κάτω μέρος της σελίδας.

Απαιτείται η καταβολή προκαταβολής 30 ευρώ είτε μέσω τραπεζικού λογαριασμού είτε στο κατάστημά μας έως και 5 μέρες μετά την κράτηση της θέσης. Διαφορετικά, η κράτηση ακυρώνεται αυτόματα. Η αποπληρωμή όλου του σεμιναρίου θα γίνει στο πρώτο μάθημα.

Η κατάθεση της προκαταβολής των 30 ευρώ μπορεί να γίνει είτε στο κατάστημά μας είτε στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας:

IBAN: GR9701100570000005778301225

Όνομα δικαιούχου: Κουτσαντωνάκης Μιχάλης

Μετά την κατάθεση ενημερώστε μας με ένα τηλέφωνο στο 2109713840  ή ενα email στο info@decomagia.gr.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει. Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κράτηση

Tickets are not available as this εκδήλωση has passed.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
7 Απριλίου 2020
Ώρα:
15:00 - 20:30
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia