Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

MILK PAINT FINISHES (ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΣΗ)

22 Οκτωβρίου 2021 @ 16:00 - 20:00

Δωρεάν

Τα Milk Paint μας ταξιδεύουν μοναδικά στο χρόνο και κάθε φορά μας δίνουν ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Σε αυτό το σεμινάριο, η Μάγια μας καθοδηγεί για να δημιουργήσουμε διαφορετικά τελειώματα στις επιφάνειές μας δημιουργώντας πατίνες με Milk Paint και Vintage Powder σε έναν υπέροχο συνδυασμό!

O κάθε συμμετέχων θα πρέπει να φέρει μαζί του (τα υλικά ΔΕΝ περιλαμβάνονται στην τιμή):

*Τα σεμινάρια αυτά αποτελούν σεμινάρια ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΣΗΣ από τη Μάγια για τα οποία δεν χρεώνεστε για την διδασκαλία και μόνο σας κόστος είναι τα υλικά του σεμιναρίου που θα πρέπει να αγοράσετε από το κατάστημά μας είτε την ημέρα του σεμιναρίου είτε να τα έχετε αποκτήσει νωρίτερα, όπως αυτά αναφέρονται παρακάτω. Μαζί θα μάθουμε πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε σωστά για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Πάνελ με ξυλόγλυπτα, κορνίζες με ξυλόγλυπτα, δίσκοι με ανάγλυφες λεπτομέρειες. Τα αντικείμενα θα πρέπει να είναι ξύλινα ή MDF

Milk Paint Maja’s Memories, ένα χρώμα της επιλογής σας και άσπρο ή μαύρο ανάλογα με το αν θέλετε να ανοίξετε ή να σκουρύνετε το χρώμα

Μαύρο Gesso

Vintage Powder Maja’s Memories (θα υπάρχει σύντομα στο Decomagia)

Υγρό κερί Maja’s Memories (θα υπάρχει σύντομα στο Decomagia)

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σύμφωνα με τους κανόνες για την προστασία από την Covid-19 οι συμμετέχοντες θα πρέπει είτε να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό αποτέλεσμα rapid test.

Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί αυστηρά με έως 8 συμμετέχοντες σε πολύ καλά αεριζόμενο χώρο με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των ατόμων. Στο χώρο θα υπάρχουν διαθέσιμα απολυμαντικά. Παρακαλούμε όλους τους συμμετέχοντες να είναι εφοδιασμένοι με μάσκες.

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 είτε ηλεκτρονικά από την παρακάτω επιλογή. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας ώστε το τμήμα να μην υπερβεί τα οχτώ άτομα για λόγους προστασίας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

*Οι φωτογραφίες είναι απλώς ενδεικτικές του τι μπορούμε να δημιουργήσουμε.

 

 

Κράτηση

Tickets are not available as this εκδήλωση has passed.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
22 Οκτωβρίου 2021
Ώρα:
16:00 - 20:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia