Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΠΟΥΓΚΙ ΚΑΙ ΛΑΜΠΑΔΑ ΜΕ ΣΥΝΘΕΣΗ FOAMIRAN

15 Μαρτίου 2019 @ 16:00 - 21:00

Δωρεάν

Οι λαμπάδες που θα χαρίσουμε φέτος στα βαφτιστήρια μας (ή και στους εαυτούς μας!) θα είναι ξεχωριστές και με μια πανέμορφη θήκη!

Σε αυτό το σεμινάριο θα δημιουργήσουμε με τη βοήθεια της Ιωάννας Μπέτσα μια μοναδική τριανταφυλλένια σύνθεση με άνθη, μπουμπούκια αλλά και φύλλωμα, την οποία θα εφαρμόσουμε σε ένα πανέμορφο πουγκί από λινό που έχει φτιάξει για εμάς η Ania’s Craft! Φυσικά, θα φτιάξουμε και μια ανάλογη σύνθεση για την λαμπάδα μας!

Στο σεμινάρια θα μάθουμε πώς να δουλεύουμε το «μαγικό» υλικό Foamiran μόνο του αλλά και με καλούπια, για να δημιουργήσουμε αλλά και να συνθέσουμε τα πέταλα ενός τριαντάφυλλου, αλλά και το ιδιαίτερο φύλλωμά του.

Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα υλικά. Ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να φέρει μόνο το ψαλίδι του και πιστόλι και στικ σιλικόνης.

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 είτε ηλεκτρονικά από την επιλογή «Κράτηση» στο κάτω μέρος της σελίδας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

*Στην τιμή του σεμιναρίου δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
15 Μαρτίου 2019
Ώρα:
16:00 - 21:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia