Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΝΕΡΑΪΔΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΜΕ ΠΗΛΟ

2 Απριλίου 2022 @ 10:30 - 16:30

Δωρεάν

Μια όμορφη ανοιξιάτικη νεράιδα του δάσους έρχεται να σας κλέψει την καρδιά! Σε αυτό το σεμινάριο με την καθοδήγηση της Καίτης Δουλαβέρη θα δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή σύνθεση με πηλό! Με βάση ένα μεγάλο κουμπωτό κεραμικό αυγό θα δημιουργήσουμε μια όμορφη νεράιδα του δάσους από πηλό με μεγάλη λεπτομέρεια τόσο στο σώμα και τα ρούχα της όσο και στο πρόσωπο της!

O κάθε συμμετέχων θα πρέπει να φέρει μαζί του (τα υλικά ΔΕΝ περιλαμβάνονται στην τιμή):

Στο σεμινάριο εσείς χρεώνεστε μόνο την συμμετοχή σας και δεν έχετε παρά να φέρετε τα υλικά, τα οποία θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί αποκλειστικά από το κατάστημά μας είτε παλιότερα είτε την μέρα του σεμιναρίου, όπως αναφέρονται στην παρακάτω λίστα υλικών (πατώντας στις ονομασίες μπορείτε να δείτε τα προϊόντα αναλυτικά).

Ένα μεγάλο κουμπωτό κεραμικό αυγό

Αυτοξηρούμενο πηλό

Λουλουδια Art & Physical της επιλογής σας

Moss φυσικό

Χρωματα ακρυλικά της επιλογής σας και οπωσδήποτε καφέ και λευκό ακρυλικό

Φελτ μακρυτριχο λευκό

Καλούπι φύλλου για foamiran

Πιστόλι σιλικόνης και στικ σιλικόνης

Πλάστης

Ψαλίδι

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σύμφωνα με τους κανόνες για την προστασία από την Covid-19 οι συμμετέχοντες θα πρέπει είτε να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό αποτέλεσμα rapid test.

Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί αυστηρά με έως 8 συμμετέχοντες σε πολύ καλά αεριζόμενο χώρο με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των ατόμων. Στο χώρο θα υπάρχουν διαθέσιμα απολυμαντικά. Παρακαλούμε όλους τους συμμετέχοντες να είναι εφοδιασμένοι με μάσκες.

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 είτε ηλεκτρονικά από την παρακάτω επιλογή. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας ώστε το τμήμα να μην υπερβεί τα οχτώ άτομα για λόγους προστασίας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

 

 

 

 

Κράτηση

Tickets are not available as this εκδήλωση has passed.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
2 Απριλίου 2022
Ώρα:
10:30 - 16:30
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia