Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΚΑΠΕΛΙΕΡΑ PATINA STYLE -ΣΤΥΛ ΠΑΤΙΝΑΣ (ΔΙΗΜΕΡΟ – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΣΗ)

23 Νοεμβρίου 2021 @ 16:00 - 25 Νοεμβρίου 2021 @ 20:00

Δωρεάν

Ένα κουτί που μοιάζει βγαλμένο από το σεντούκι της ιστορίας! Με την καθοδήγηση της Μάγιας Ζαγκόρσκα σε αυτο το διήμερο σεμινάριο (23 και 25 Νοεμβρίου) θα δημιουργήσουμε μια vintage καπελιέρα με πατίνες με Milk Paint Maja’s Memories, καλούπια και μια εντυπωσιακή ξυλόγλυπτη ροζέτα. Ακόμα, θα δημιουργήσουμε από το μηδέν μια αυθεντική πατίνα – κι όχι απομίμηση πατίνας- με το νέο υλικό της Maja’s Memories, το Vintage Stain!

Η μάθηση στο σεμινάριο είναι δωρεάν και εσείς δεν έχετε παρά να φέρετε τα υλικά, τα οποία θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί αποκλειστικά από το κατάστημά μας είτε παλιότερα είτε την μέρα του σεμιναρίου, όπως αναφέρονται στην παρακάτω λίστα υλικών (πατώντας στις ονομασίες μπορείτε να δείτε τα προϊόντα αναλυτικά). Για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε το έργο όπως στις φωτογραφίες θα πρέπει να έχετε μαζί σας τα συγκεκριμένα υλικά που προτείνονται.

Καπελιέρα

Χαρτί scrapbooking της επιλογής σας με σχέδιο background

Glue for Hobby

Διάφανο αστάρι Maja’s Memories

Καλούπι σιλικόνης, Embellishments

Καλούπι σιλικόνης με τρέσες

Πηλός

Ροζετα ξυλογλυπτη

Χρώματα Milk Paint: Antique White, Rusty, Pecan

Vintage Stain Maja’s Memories

Υγρό κερί Maja’s Memories

Μαύρο Gesso

Heavy Body Gel Pentart

Πινέλα γενικής χρήσης (2-3)

Ψεκαστηράκια (2), μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σύμφωνα με τους κανόνες για την προστασία από την Covid-19 οι συμμετέχοντες θα πρέπει είτε να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό αποτέλεσμα rapid test.

Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί αυστηρά με έως 8 συμμετέχοντες σε πολύ καλά αεριζόμενο χώρο με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των ατόμων. Στο χώρο θα υπάρχουν διαθέσιμα απολυμαντικά. Παρακαλούμε όλους τους συμμετέχοντες να είναι εφοδιασμένοι με μάσκες.

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 είτε ηλεκτρονικά από την παρακάτω επιλογή. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας ώστε το τμήμα να μην υπερβεί τα οχτώ άτομα για λόγους προστασίας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

 

 

 

 

 

Κράτηση

Tickets are not available as this εκδήλωση has passed.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
23 Νοεμβρίου 2021 @ 16:00
Τέλος:
25 Νοεμβρίου 2021 @ 20:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia