Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΚΑΜΒΑΣ MIX MEDIA “NATURAL BOTANIC”

7 Φεβρουαρίου 2019 @ 16:00 - 21:00

Δωρεάν

Διανύουμε τον τελευταίο μήνα τον χειμώνα και περιμένουμε με ανυπομονησία την αγαπημένη μας άνοιξη να έρθει! Σε αυτό μας βοηθά και ο Βασίλης Κοντός, ο οποίος μας καθοδηγεί να δημιουργήσουμε έναν πανέμορφο καμβά με την τεχνική του mix media που θα φέρει την άνοιξη!

Στο σεμινάριο θα δουλέψουμε σε έναν μεγάλο καμβά 75x20cm και θα ξεκινήσουμε δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο background χρησιμοποιώντας διαφορετικά υλικά, όπως ακρυλικά Creamy, πάστες με τις οποίες θα δημιουργήσουμε εφέ πέτρας, αλλά και στένσιλ!

Ακόμα, θα δημιουργήσουμε συνθέσεις με χαρτιά scrapbooking από το νέο άλμπουμ της Stamperia, Spring Botanic, ενώ θα δουλέψουμε με Stone Paper για να κατασκευάσουμε τρισδιάστατα στοιχεία, όπως πεταλούδες και λουλούδια.

Ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να φέρει μαζί του πινέλα, ποδιά και ψαλίδι. Όλα τα υπόλοιπα υλικά περιλαμβάνονται στην τιμή.

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 ή ηλεκτρονικά από την επιλογή «Κράτηση» στο κάτω μέρος της σελίδας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

 

 

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
7 Φεβρουαρίου 2019
Ώρα:
16:00 - 21:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia