Πολλοί έχουμε σκάλες μέσα στο σπίτι μας και αφού τις έχουμε δει για πολύ καιρό αρχίζουμε να τις βαριόμαστε, αλλά δεν είναι πολλά αυτά που μπορούμε να κάνουμε για να τις αλλάξουμε. Ή… έτσι νομίζουμε!
 
Το decoupage έχουμε πει πάρα πολλές φορές ότι είναι η κατεξοχήν τέχνη της μεταμόρφωσης, ωστόσο πολλοί πιστεύουν ότι μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε μόνο για να μεταμορφώσουμε αντικείμενα ή έπιπλα. Κι όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ακόμα πιο μεγάλες επιφάνειες, όπως οι τοίχοι ή στη συγκεκριμένη περίπτωση οι… σκάλες!

 

Δεν έχετε παρά να πάρετε μερικές χαρτοπετσέτες για decoupage, στις οποίες μπορείτε να βρείτε πάρα πολλά σχέδια με λουλούδια, μοτίβα, καρώ, παραστάσεις ή ό, τι άλλο εσείς θέλετε, μια κόλλα για decoupage ένα πινέλο και πιάστε δουλειά!

 

Λουλουδάτη…
 

…ή πιο «σοβαρή»

 

 
 
Με διάφορα σχέδια
Σε πιο έθνικ στυλ
Φυσικά, εκτός από την decoupage μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά στένσιλ και χρώματα για να κάνετε το τελείως δικό σας στυλ!

 

 

 
Ή να παίξετε και με διαφορα διακοσμητικά στοιχεία, όπως… χερουλάκια!
 
Τέλος, αν το χέρια σας «πιάνει» μπορείτε να ζωγραφίσετε μόνοι σας αυτό που σας αρέσει!
Σκάλες… βιβλιοθήκη!

 

 
Και για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο ένα πινέλο και όμορφα φωτεινά χρώματα μπορούν να δώσουν πάντα τη λύση!
 
Πάντα βέβαια τελειώνουμε με ένα καλό βερνίκωμα για να αντέξει η σκάλα τα… ανεβοκατεβάσματά μας! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μεταμορφώσετε και τις εξωτερικές σας σκάλες, αρκεί να βερνικώσετε ακόμα περισσότερες φορές στο τέλος!

 

Πες μας το σχόλιο σου