Η φετινή «Γιορτή Αγάπης» που διοργανώσαμε στο Decomagia Hobby Show έκρυβε από πίσω της έναν μεγάλο σκοπό: Να δημιουργήσουμε όλοι μαζί έργα εθελοντικά για το Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής ΑμεΑ «Παναγία Ευαγγελίστρια», ώστε τα παιδιά να αποκτήσουν το δικό τους μικρό λεωφορειάκι για να μεταφέρονται στις διάφορες δραστηριότητές τους!

Και είμαστε πολύ συγκινημένοι ανακοινώνοντάς σας ότι αυτό έγινε πράξη! Τα παιδιά της «Παναγίας Ευαγγελίστριας» έχουν πλέον ένα μικρό λεωφορειάκι για να μετακινούνται και ένα μεγάλο μέρος του ποσού συμπληρώθηκε από τα έργα που πουλήθηκαν στα μπάζαρ τους, έργα που δημιουργήσατε εσείς στη Γιορτή Αγάπης με περίσσια αγάπη, θέληση, δημιουργικότητα και ψυχή! Ένα κομμάτι αυτού του έργου ανήκει σε εσάς που ανταποκριθήκατε για ακόμα μια φορά στο κάλεσμά μας!

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους μέσα από την καρδιά μας!

 

Κι επειδή οι ανάγκες του Σωματείου δεν σταματούν ξεκινάμε μια ακόμα εκστρατεία! Σε όλα τα σεμινάρια Δωρεάν Μάθησης με τη Μάγια το «εισιτήριο» θα είναι πλέον 1 ευρώ! Το ποσό αυτό θα πηγαίνει στον κουμπαρά του Σωματείου «Παναγία Ευαγγελίστρια» που υπάρχει πάντα στο εργαστήρι μας, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για να καλυφθούν κι άλλες σημαντικές ανάγκες του!

Βρείτε όλα τα σεμινάριά μας ΕΔΩ

*Ο κουμπαράς υπάρχει πάντα στο κατάστημά μας και όποιος θέλει μπορεί πάντα να συμβάλλει με το ποσό που επιθυμεί!

Πες μας το σχόλιο σου