Την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου μαζευτήκαμε στο εργαστήριο του Decomagia για μια δωρεάν παρουσίαση με τη Μάγια, η οποία μας έδειξε πώς να δουλεύουμε τα νέα ακρυλικά χρώματα της Stamperia, Vivace, τα οποία μπορούν να δώσουν ένα πολύ ιδιαίτερο τρισδιάστατο εφέ στο έργο μας. Συγκεκριμένα δημιουργήσουμε έναν χριστουγεννιάτικο καμβά.

Βήμα 1
Φυσικά ξεκινήσαμε κολλώντας με κόλλα για decoupage το χριστουγεννιάτικο ριζόχαρτο στον καμβά και περιμένουμε να στεγνώσει.

Βήμα 2
Στη συνέχεια επιλέγουμε 2-3 αποχρώσεις πρασίνου από τα χρώματα Vivace τα οποία είναι αρκετά παχύρρευστα και μπορούν να “στέκονται” πάνω στην επιφάνεια. Με μια σπατουλίτσα απλώνουμε τα χρώματα στα σημεία που είναι τα γκι με κινήσεις από το κέντρο προς τα έξω.

 

Βήμα 3
Με χρωματιστές πάστες με γκλίτερ μπορούμε να περάσουμε τις γωνίες και τα πλαϊνά του καμβά

Βήμα 4
Τονίζουμε κάποια από τα κόκκινα σημεία του μοτίβου με κόκκινο γκλίτερ σε σκόνη. Βάζουμε λίγη κόλλα στο σημείο και ρίχνουμε το γκλίτερ με προσοχή. Επίσης, μπορούμε να τονίσουμε και με κόκκινο γκλίτερ σε στυλό.

 

Βήμα 5
Με pearl pen μπορούμε να τονίσουμε τα γράμματα και ορισμένα σημεία του καμβά όπως τις σκιές του δέντρου και κάποια σημεία του πουλιού.

 

Βήμα 6
Το κάτω μέρος του καμβά το στολίζουμε με στένσιλ, το οποίο γεμίζουμε με χρωματιστή πάστα με γκλίτερ.
Το έργο μας είναι έτοιμο!
Καλές δημιουργίες…

Πες μας το σχόλιο σου