Το εργαστήριο Decomagia δημιουργήθηκε μέσα από την αγάπη μας για την τέχνη, αλλά και την ανάγκη μας να μοιραστούμε με όλο τον κόσμο αυτή την αγάπη, αλλά και  τις γνώσεις μας και τις ιδέες μας. Έτσι, το 2006 χτίσαμε ένα χώρο με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα καλλιτεχνικό «καταφύγιο», ένα χώρο για καλλιτέχνες.

Αρχικά, ξεκινήσαμε δουλεύοντας την τεχνική της decoupage, ωστόσο η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και η δική μας ανάγκη για εξέλιξη μας οδήγησε να συμπεριλάβουμε και άλλα είδη χειροτεχνίας, όπως το scrapbooking, τις μεικτές τεχνικές (mixed media)και μια νέα τεχνική που κυοφορήθηκε μέσα στο εργαστήριό μας, το decoscrap το οποίο συνδυάζει στοιχεία από την decoupage και το scrapbooking.

Έτσι, το Decomagia εξελίχθηκε φτάνοντας αυτή τη στιγμή να είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής υλικών για όλες αυτές τις τεχνικές από εταιρείες όλου του κόσμου, γνωστές και μη, έχοντας ήδη πάνω 10.000 προϊόντα, ένας αριθμός που συνεχώς αυξάνεται.

Η εταιρεία μας περιλαμβάνει ένα σταθερό κατάστημα 1.000τμ στον Άλιμο (Βουλιαγμένης 536), ένα e-shop, αλλά και κατάστημα χονδρικής πώλησης για επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα. Ειδικά, όσον αφορά τους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τις τεχνικές αυτές στεκόμαστε δίπλα τους, όχι μόνο παρέχοντάς τους υλικά, αλλά κυρίως χαρίζοντάς τους ώθηση και τεχνογνωσία στα πρώτα τους βήματα, αλλά και κάθε στιγμή στη συνέχεια. Και αυτό διότι στόχος μας είναι να διαδώσουμε την τέχνη ακόμα και στο πιο μακρινό σημείο της Ελλάδας μέσα από τους συνεργάτες μας.

Ψυχή του Decomagia είναι η Μάγια, μια από τις πρώτες δημιουργούς που ασχολήθηκε ενεργά με τη decoupage στην Ελλάδα μεταδίδοντας και συνεχίζοντας να μεταδίδει τις γνώσεις της γύρω από αυτή, αλλά και τις υπόλοιπες τεχνικές. Η βασική ιδέα της Μάγιας είναι η φράση «όσο ζεις μαθαίνεις» και γι’ αυτό δεν επαναπαύεται στα όσα ξέρει, αλλά ταξιδεύοντας συνεχώς εμπλουτίζει τις γνώσεις και τις τεχνικές της μεταφέροντάς τες στη συνέχεια σε όλους εμάς.

Βασικό κομμάτι του Decomagia είναι το εργαστήριο σεμιναρίων, μοναδικό στο είδος του, όπου η Μάγια μας διδάσκει όλα όσα ξέρει παρέχοντας στους μαθητές της γνώσεις, τεχνοτροπίες και έμπνευση. Πολλοί από τους μαθητές της Μάγιας έχουν στη συνέχεια ασχοληθεί επαγγελματικά με την decoupage έχοντας πάντα εμάς στο πλευρό τους για όποια βοήθεια χρειαστούν. Στο εργαστήριο διοργανώνονται και πολλές δωρεάν παρουσιάσεις μέσα από τις οποίες, η Μάγια μας παρουσιάζει ό,τι νέο υπάρχει.

Στην τέχνη δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Γι’ αυτό στο εργαστήριό μας όλοι έχουν τη δική τους θέση με τις ιδέες τους, την έμπνευσή τους και την ανάγκη τους για δημιουργία. Σας περιμένουμε στο τραπέζι μας, για να μοιραστείτε και να μοιραστούμε ό,τι νιώθουμε και αγαπάμε.