Βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού και σύντομα όλοι λίγο πολύ θα κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα για να αποκτήσουμε ξανά δυνάμεις και να επιστρέψουμε δυναμικά τη  νέα σεζόν! Λίγο πριν φύγουμε λοιπόν για τις διακοπές μας θέλω να σας κάνω ένα μικρό δωράκι!

Ένας τυχερός μπορεί να κερδίσει αυτό το μεταλλικό ποτιστήρι που είναι στολισμένο με την πολύ ιδιαίτερη τεχνική dolce tridico που δίνει τρισδιάστατο αποτέλεσμα και λουλούδια που μοιάζουν σαν… ζαχαρωτά! Γιατί μην ξεχνάμε ότι με αυτή τη ζέστη τα λουλούδια μας θέλουν έξτρα περιποίηση!

Η διαδικασία είναι απλή:
1ον-Κάνετε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook>>>>https://www.facebook.com/hobbyshowdecomagia/
2ον-Κάνετε LIKE και ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στην ανάρτηση του διαγωνισμού εδώ>>> https://goo.gl/bAVGTr

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 21 Ιουλίου στις 23.59 και ο νικητής θα κληρωθεί και θα ανακοινωθεί το πρωί της Παρασκευής!

Το ποτιστήρι αυτό το αγαπώ πολύ καθώς ο συνδυασμός αυτού του απαλού πράσινου με το ροζ είναι από τους αγαπημένους μου, ενώ η τεχνική dolce tridico είναι πολύ ξεχωριστή για μένα καθώς κατά κάποιον τρόπο “γεννήθηκε” στο εργαστήρι μας με τις μαθήτριες μου! Ακριβώς επειδή αγαπώ τόσο αυτό το έργο χαίρομαι πολύ που θα το αποκτήσει κάποιος και ελπίζω να το αγαπήσει όσο κι εγώ!

Φιλικά,
Μάγια

 

 

Καλή επιτυχία σε όλους!

Πες μας το σχόλιο σου