Με πολύ μεγάλη μας χαρά υποδεχόμαστε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την σπουδαία δημιουργό του decoupage, την Asket από την Πολωνία!

Η Asketείναι η γυναίκα που έφερε το decoupage στην Πολωνία, ενώ θεωρείται μια από τις σημαντικότερες καλλιτέχνιδες του είδους στην Ευρώπη και εμείς έχουμε την τεράστια τιμή να την φιλοξενούμε στο Hobby Show Decomagia για την πρώτη φορά που θα παραδώσει μάθημα .

Τα χαρτιά της χαρακτηρίζονται από τις πολύ ρομαντικές παραστάσεις, αλλά και το πολύ έντονο χρώμα, ενώ τα λουλούδια και η γενικότερα η φύση κατέχουν κυρίαρχη θέση σε αυτά.

Η Asket όταν θα είναι μαζί μας θα μας παραχωρήσει μια δωρεάν παρουσίαση και ένα μοναδικό σεμινάριο.
Στη δωρεάν παρουσίαση το πρωινό του Σαββάτου 31/10 θα μας δείξει πολλές τεχνικές, από αυτές που η ίδια έχει δημιουργήσει! Στην δωρεάν παρουσίαση, θα μαζευτούμε όλοι στο Hobby Show Decomagiaκαι η Asket θα μας δείξει πως μπορούμε να δημιουργούμε μια πολύ ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη μπάλα από plexiglass!

 

 

 

 

Όμως, η μπάλα αυτή δεν θα είναι συνηθισμένη! Θα χρησιμοποιήσει τα πολύ ιδιαίτερα χαρτιά για decoupage, τα οποία σχεδιάζει αποκλειστικά η ίδια και μπορείτε να τα βρείτε εδώ και έναν περίπου χρόνο στο κατάστημά μας. Επίσης, θα χρησιμοποιήσει τα ολοκαίνουργια ειδικά χαρτόνια τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις χριστουγεννιάτικες μπάλες από την ίδια την Asket!

Τη Δευτέρα 2/11, η Asket θα παραχωρήσει ένα μοναδικό μάθημα στο εργαστήρι μας όπου οι λίγοι τυχεροί που θα λάβουν μέρος θα μπορέσουν να φτιάξουν με την καθοδήγησή της ένα ξεχωριστό έργο σε μεταλλικό αντικείμενο καθώς και το πολύ πρωτότυπο αντίστροφο ημερολόγιο των Χριστουγέννων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΔΩ>>>

 

 

 

Τις μέρες που η Asket θα είναι μαζί μας θα μπορεί κανείς να προμηθευτεί το DVD της, το οποίο δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην Ελλάδα. Στο βίντεο μέσα σε 2,5 χορταστικές ώρες γνωρίζουμε όλα τα βασικά βήματα για το decoupage, ενώ η Asket μας δείχνει βήμα βήμα πώς να δημιουργούμε έργα. Το DVD είναι ιδανικό για αρχάριους που θέλουν να μπουν στο μαγικό κόσμο του decoupage!
Το τρέιλερ από το DVD με το μάθημα decoupage για
αρχάριους που θα βρείτε στο κατάστημά μας

 

Σας περιμένουμε σε αυτές τις δυο πολύ ιδιαίτερες συναντήσεις με την Asket, όπου θα διδαχθούμε πολλές νέες τεχνικές και θα πάρουμε πολλές ιδέες για τις δικές μας δημιουργίες από μια κορυφαία του decoupage!
Δείτε ενδεικτικά μερικά από τα ολοκαινούργια της στρογγυλά χαρτονάκια, κι όχι μόνο, με τα οποία θα δουλέψει στη δωρεάν παρουσίαση:
 
 
 
 
 

Πες μας το σχόλιο σου