Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μοιράζομαι με όλους εσάς αυτό το άλμπουμ που έφτιαξα με έναν διαφορετικό τρόπο από τον συνηθισμένο. Χρησιμοποίησα πολλά μεταλλικά στοιχεία, χρώματα mist, λουλούδια, 3D balls και φυσικά χαρτιά scrapbooking!
 
 
 
Το άλμπουμ που διάλεξα είναι από μόνο του ιδιαίτερο: ξύλινο και σε σχήμα φωτογραφικής μηχανής είναι πολύ ξεχωριστό και σκοπός ήταν να το κάνω ακόμα πιο ξεχωριστό!
 
Τώρα περιμένω με μεγάλη αγωνία και τα δικά σας έργα σε παρόμοιο στυλ! Θα χαρώ να μου τα στείλετε με ένα μήνυμα κάτω από αυτό το άρθρο ή στη σελίδα μας στο Facebook.
 
Οδηγίες δημιουργίας:
 
Βήμα 1
 
Ψέκασα με μαύρο χρώμα σε σπρέι S το άλμπουμ μου ώστε να μην έχει το καφέ χρώμα του ξύλου. Δεν  ψέκασα στα σημείο που μπαίνει ο «φακός» της μηχανής!

Βήμα 2
Με ένα στένσιλ και λευκό χρώμα έφτιαξα κυκλάκια στο σημείο του εξωφύλλου που ψέκασα με μαύρο.

Βήμα 3
Στον «φακό» της μηχανής έκανα εφέ σκουριάς

Βήμα 4
Έκοψα σε διάφορα σχήματα και σχέδια χαρτιά scrapbooking και έφτιαξα μια σύνθεση με αυτά που θα βγαίνει πίσω από τον φακό. Αφού έκανα διάφορες δοκιμές βρήκα αυτή που μου άρεσε και κόλλησα τα χαρτιά με κόλλα glue for hobby. Στη συνέχεια κόλλησα και τον φακό.

 

 


Βήμα 5 
Διάλεξα όμορφα λουλουδάκια και πολλά μεταλλικά διακοσμητικά. Τα κόλλησα γύρω από τον φακό με μια σπάτουλα με την κόλλα Media Gloss Gel Paste της Stamperia, η οποία όπως σας έχω ξαναπεί είναι ιδανική για τέτοιες εργασίες καθώς είναι πολύ δυνατή και δεν ξεκολλάει!

 

 

Βήμα 6
Έβαλα ακόμα λίγη κόλλα γύρω από τα λουλούδια. Εκεί έριξα 3D balls σε διάφορα μεγέθη.

 

 

 

Βήμα 7
Ανάμιξα διαφορετικές αποχρώσεις χρωμάτων mist για να φτιάξω μια απόχρωση που ταίριαζε με το έργο μου και με ένα πινελάκι έβαλα χρώμα στα λουλούδια, στις 3D balls και σε διάφορα σημεία.

 

Βήμα 8
Σε κάθε σελίδα του άλμπουμ έκοψα και κόλλησα διάφορα χαρτιά scrapbooking και χαρτί οντουλέ. Επέλεξα να μην κάνω κάτι περισσότερο στο εσωτερικό καθώς ήδη το εξώφυλλο είναι αρκετά “βαρύ”.

Βήμα 9
«Έδεσα» το άλμπουμ με χοντρό σπάγκο αντί για κρικάκια.

Το άλμπουμ μου είναι έτοιμο!

Τώρα περιμένω τις δικές σας ανάλογες δημιουργίες. Φυσικά μπορεί να μην είναι πάνω σε άλμπουμ αλλά σε οποιαδήποτε άλλο αντικείμενο ή επιφάνεια!

Καλές δημιουργίες,
Μάγια

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πες μας το σχόλιο σου