Σε αυτήν την δωρεάν παρουσίαση “παντρέψαμε” το mix media με τα Χριστούγεννα! Η Μάγια δημιούργησε έναν διαφορετικό άγγελο με πολλά διακοσμητικά και χημικά υλικά!
 
Σε ένα χαρτί scrapbooking της επιλογής μας σχεδιάζουμε το περίγραμμα του αγγέλου μας με ένα μολύβι, για να το κόψουμε στη συνέχεια. Χαράσσουμε τον άγγελο σε δύο μέρη έτσι ώστε να μας φτάσει ένα χαρτί για όλο το έργο μας.
 
 
Κόβουμε το χαρτί στο σημείο που το χαράξαμε.
 
 
Για να καλύψουμε τυχόν ατέλειες στο κόψιμο του χαρτιού σκιάζουμε τις άκρες με μελανάκι! Επίσης, “ξύνουμε” άκρες ελαφρώς με το ψαλιδάκι μας.
 
Τώρα, θα κολλήσουμε το χαρτί στον άγγελό μας. Βάζουμε κόλλα Glue for Hobby που είναι ιδανική για χαρτιά scrapbooking καθώς και είναι δυνατή και δεν θα μουλιάσει το χαρτί μας, όπως αν χρησιμοποιούσαμε κόλλα για decoupage.
 
 
Επιλέγουμε ένα στένσιλ και το αποτυπώνουμε με την ολοκαίνουργια Stencil Paste που δίνει ένα ιριδίζον αποτέλεσμα. Πριν στεγνώσει η πάστα ρίχνουμε πάνω χρύσοσκονη και μπιλίτσες, ώστε να δώσουμε ανάγλυφο αποτέλεσμα.
Αφού στεγνώσει το στένσιλ ξεκινάμε την σύνθεσή μας. Στο κάτω μέρος θα βάλουμε διάφορα κομματάκια από υφασματάκια, κορδέλες, γάζες τα οποία θα τα διαλέξουμε προσεκτικά ώστε να ταιριάζουν χρωματικά με την σύνθεσή μας. 
 
Για να τα κολλήσουμε απλώνουμε στο σημείο που θέλουμε Heavy Body Gel της Pentart, την πάστα που είναι ιδανική και για να κολλήσετε τα πάντα! Κολλάμε τα υφασματάκια μας όπως θέλουμε.
 

 

 
Αφού κολλήσουμε τα υφάσματα θα προσθέσουμε και δύο ξυλόγλυπτα. Στα ξυλόγλυπτά μας θα δώσουμε ένα ιδιαίτερο χρώμα βάφοντάς τα με τα μοναδικά μεταλλιζέ χρώματα Delicate της Pentart. Εμείς επιλέξαμε την απόχρωση Dark Gold.
Αρχικά τα προβάρουμε πάνω στο έργο μας

 

 
Φυσικά και τα ξυλόγλυπτα τα κολλάμε με Heavy Body Gel
Στη συνέχεια επιλέγουμε λουλουδάκια και φυσικά στοιχεία Natural Collection, όπως κουκουναράκια, ξύλινα φυλλαράκια. Τα κολλάμε όλα με την «μαγική» Heavy Body Gel της Pentart. Σε στοιχεία όπως τα κουκουνάρια βάζουμε περισσότερη πάστα καθώς είναι αρκετά βαριά.
 

 

 
Το σιδεράκι από το κουκουνάρι μπορείτε να το κόψετε ή να το κάνετε σπιράλ με τη βοηθεια ενός μολυβιού και να το κάνετε κι αυτό στοιχείο της διακόσμησης!
 

 

Ενώ το Heavy Body Gel είναι ακόμα νωπό ριχνουμε σε διάφορα σημεία 3D balls σε διάφορα μεγέθη. Εμείς διαλέξαμε και τις smallκαι τις large αλλά και το πολύ λεπτό coarseγια το τέλος, το οποίο μπορεί να μπει παντού! Αν θέλουμε να βάλουμε τρισδιάστατες μπαλίτσες και σε άλλα σημεία απλώς προσθέτουμε λίγο Heavy Body Gel και ρίχνουμε. Εξάλλου το τζελ μετά διαφανίζει και δεν φαίνεται τίποτα!

 

 

 
Με ένα πινελάκι σε διάφορα σημεία, όπως στις τρισδιάστατες μπάλες, τονίζουμε με χρώμα Delicate της Pentart. Εμείς επιλέξαμε και πάλι την απόχρωση Dark Gold, ενώ στη συνέχεια συνεχίσαμε και με το μεταλλιζέ Glamour της Pentart, απόχρωση Black Silver
 
 
Μάλιστα, η Μάγια στα σημεία που έβαζε το χρώμα στη συνέχεια ψέκαζε με λιγο καθαρό νερό. Με αυτόν τον τρόπο το χρώμα απλώνει πιο εύκολα και μπαίνει και σε πιο βαθιά σημεία. Επίσης μπορούμε έτσι να δημιουργήσουμε «νερά» στο έργο μας μετακινώντας το χρώμα με το νερό, ειδικά στο τρισδιάστατο στένσιλ που έχουμε δημιουργήσει.
 
 

 

 

 
Τα λουλουδάκια μας τα ασπρίζουμε με λίγο αστάρι ή λευκό ακρυλικό.
 
Φυσικά στο τελείωμα προσθέτουμε λίγo glitterκαι είμαστε έτοιμοι!
 
 

 

 

 

 

 

 

Τα ξυλόγλυπτα απέκτησαν ένα μοναδικό μεταλλικό χρώμα με τα χρώματα Delicate της Pentart

 

 

 

 

 

 

 

 

Προσέξτε την ιδιαίτερη διχρωμία από τα χρώματα Delicate και Glamour της Pentart
 
 

 

 

Προσέξτε την ιδιαίτερη διχρωμία από τα χρώματα Delicate και Glamour της Pentart

 

 

 

 

 

 

Το έργο μας με τα ξεχωριστά υλικά που χρησιμοποιήσαμε

 

 

 

Πες μας το σχόλιο σου