Φέτος, το χρώμα της χρονιάς είναι… δυο!

Η εταιρεία Pantone, όπως κάθε χρόνο εδώ και δύο δεκαετίες, στις αρχές κάθε χρονιάς ανακοινώνει το χρώμα που θα κυριαρχήσει καθ’ ολη τη διάρκεια του έτους που ξεκινά. Για το 2021 όμως έκανε την έκπληξη και ανακοίνωσε όχι ένα αλλά δύο χρώματα  και είναι ίσως ο πιο αγαπημένος μου συνδυασμός!

Το ανοιχτό κλασικό γκρι και το φωτεινό κίτρινο είναι ο απόλυτος συνδυασμός για φέτος, σύμφωνα με την Pantone. Σε μια χρονιά που χρειαζόμαστε περισσότερη ισορροπία και ηρεμία από ποτέ το κίτρινο και το γκρι μαζί μπορούν να πετύχουν ακριβώς αυτό για την ψυχολογία μας δίνοντας μας έμπνευση και ελπίδα! Όπως αναφέρει η Pantone είναι σημαντικό όλοι μας να νιώσουμε ότι τα πάντα θα γίνουν πιο φωτεινά.

Από την μια το λαμπερό κίτρινο (PANTONE 13-0647) είναι ένα φωτεινό, χαρούμενο χρώμα γεμάτο ζωντάνια και τη ζεστασιά του ήλιου. Από την άλλη το κλασικό γκρι (PANTONE 17-5104) είναι ένα εμβληματικό χρώμα των πιο σταθερών και αξιόπιστων στοιχείων που διαρκούν για πάντα και δίνουν μια σταθερή βάση, όπως τα βότσαλα της παραλίας και τα στοιχεία της φύσης που έχουν αντέξει στο χρόνο. Το γκρι μεταδίδει συναισθήματα βεβαιότητας, σιγουριάς, αντοχής και ψυχραιμίας.

Κίτρινο και γκρι: ένας αξεπέραστος ισορροπημένος συνδυασμός που μας κρατά σταθερούς αλλά και γεμάτους αισιοδοξία για το μέλλον! Αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε φέτος!

Για να εμπνευστούμε η φύση- με λίγη βοήθεια από τους ανθρώπους!- πάντα βοηθά και παρακάτω μοιράζομαι μαζί σας μερικές όμορφες φωτογραφίες που βρήκα στο διαδίκτυο γεμάτες γκρι και κίτρινο!

Και σύντομα ετοιμάζω ένα καινούργιο έργο αφιερωμένο σε αυτόν τον συνδυασμό!

Φιλικά,

Μάγια

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πες μας το σχόλιο σου