Στην ομάδα μας όλοι λατρεύουμε τις χαρτοπετσέτες και όσα μπορούμε να κάνουμε με αυτές, ωστόσο η Αντονία Κοζακάζα ίσως μας ξεπερνά!

Η Αντονία από την Σλοβακία είναι μανιώδης συλλέκτης χαρτοπετσετών και αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 80.000 χαρτοπετσέτες! Έτσι, κατέχει το ρεκόρ συλλογής περισσότερων χαρτοπετσετών, το οποίο μάλιστα σπάει μόνο… από την ίδια κάθε φορά που αποκτά ακόμα περισσότερες χαρτοπετσέτες!

Το όνομά της ακούστηκε πρώτη φορά το 2007 όταν έκανε γνωστό ότι διαθέτει 21.000 χαρτοπετσέτες. To 2013 το ρεκόρ της ανανεώθηκε καθώς έφτασε τις 62.500 χαρτοπετσέτες σπάζοντας το δικό της ρεκόρ! Πλέον έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις 80.000 χαρτοπετσέτες και η συλλογή της κοστίζει πάνω από 350.000 ευρώ!

Στόχος της να φτάσει το ένα εκατομμύριο χαρτοπετσέτες!

Μήπως πρέπει κάποιος να την ενημερώσει ότι ως τις 16/5 όλες οι χιλιάδες χαρτοπετσέτες του Decomagia Hobby Show (εξαιρούνται οι Vintage) έχουν 0,15 λεπτά ώστε να αυξήσει τη συλλογή της;!;!

Εσείς σίγουρα μπορείτε να τις δείτε και να διαλέξετε ΕΔΩ

Η Αντονία άρχισε να συλλέγει τις χαρτοπετσέτες πριν από 19 χρόνια ύστερα από ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας που της δημιούργησε έντονα κινητικά προβλήματα. Έτσι, βρήκε χαρά στις χαρτοπετσέτες και λέει ότι δεν θέλει να σταματήσει ποτέ να συλλέγει.

«Ειλικρινά, βρίσκω πολλή χαρά στη συλλογή μου. Λατρεύω να το κάνω και είμαι υπερήφανη γι’ αυτό που έχω επιτύχει. Αγοράζω πολλές από ιντερνετικά καταστήματα, ενώ είμαι σε επαφή με περισσότερους από 30 συλλέκτες από την Σλοβακία, τη Νορβηγία και την Ουγγαρία», λέει η ίδια.

Μάλιστα, επιτρέπει σε κόσμο να δει την συλλογή της, την οποία την έχει χωρισμένη ανά θεματολογία.

«Δεν έχει υπάρξει ούτε μια μέρα που να εχω μετανιώσει τη συλλογή μου», λέει η ίδια!

 

 

 

 

Πες μας το σχόλιο σου