ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 

Ελάτε στη δωρεάν παρουσίαση για ειδική παλαίωση με τα νέα χρώματα κιμωλίας, Dekor Paint Softστο εργαστήριο Decomagia στις 22 Ιανουαρίου, για να μάθουμε να φτιάχνουμε κι εμείς δύσκολα έργα, όπως μεγάλα έπιπλα με την ειδική τεχνική των χρωμάτων κιμωλίας.

Πάντα με ελκύει το παλιό, ειδικά έπιπλα που έχουν φθαρεί από το χρόνο και πάνω στις ρωγμές τους μπορούμε να δούμε μια ιστορία. Γι’ αυτό και η παλαίωση είναι μια από τις πιο αγαπημένες μου τεχνικές καθώς με αυτή μπορώ να παλαιώνω και αντικείμενα που δεν είναι τόσο παλιά.

Εδώ και λίγο καιρό έχω κατενθουσιαστεί με τα νέα χρώματα της Pentart, Dekor Paint Soft. Τα χρώματα αυτά δεν μοιάζουν με κανένα άλλο. Δεν είναι ακρυλικά, δεν είναι νεροχρώματα, ούτε λαδιού. Έχουν μια πολύ ιδιαίτερη σύσταση με κιμωλία που τους δίνει μια ματ και βελούδινη υφή.
               
Τα χρώματα αυτά είναι ιδανικά για παλαίωση σε κάθε είδους αντικείμενο, από το πιο απλό έως το πιο περίπλοκο. Μόνο με τα χρώματα αυτά και ένα πινέλο, αλλά με την κατάλληλη πάντα τεχνική, μπορείτε να μετατρέψετε ακόμα και ολόκληρα έπιπλα σε έργα τέχνης! Όσο κι αν φαντάζει δύσκολο ένα αποτέλεσμα σαν αυτά στις φωτογραφίες είναι δυνατόν με τα χρώματα Dekor Paint Soft, τα οποία έρχονται σε μια μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων.
Στις 22 Ιανουαρίου θα συγκεντρωθούμε όλοι μαζί στο εργαστήριο Decomagia σε μια δωρεάν παρουσίαση, όπου θα γνωρίσουμε τα χρώματα αυτά και θα σας δείξω βήμα-βήμα πώς να παλαιώνετε με αυτή την ειδική τεχνική των χρωμάτων κιμωλίας ολόκληρα έπιπλα και να δημιουργείτε τα δικά σας έργα τέχνης που θα στολίσουν το σπίτι σας.

Ελάτε να τα πούμε μαζί και είμαι σίγουρη ότι στη συνέχεια θα μπορέσετε κι εσείς να δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά έπιπλα, αλλά και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο, με την ειδική τεχνική παλαίωσης με χρώματα Dekor Paint Soft.
Φιλικά, Μάγια

     

 

Πες μας το σχόλιο σου