Αν και δεν μπορούμε ακόμα να βρεθούμε από κοντά, μπορούμε να βρεθούμε χάρη στο διαδίκτυο!

Γι’ αυτό όπου κι αν βρίσκεστε σας περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία στο επόμενο διαδικτυακό σεμινάριό μου την Δευτέρα 1 Μαρτίου στις 18.00! Το μάθημα θα προβληθεί ζωντανά σε  μια ειδική ομάδα του Facebook! Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στείλτε μας email στο info@decomagia.gr

Πάνελ brocante με παλαίωση Milk Paint και τεχνική με σφραγίδες

Κόστος: 30 ευρώ

Ελάτε μαζί μου σε ένα ακόμα online σεμινάριο για να μάθουμε πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο πάνελ συνδυάζοντας διαφορετικές και πολύ ιδιαίτερες τεχνικές!

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθουμε πρώτα απ’ όλα πώς να κατασκευάζουμε το δικό μας πάνελ με βάση ένα κομμάτι ξύλο με ξυλόγλυπτα, τρέσες κλπ πάνω στο οποίο στη συνέχεια θα δουλέψουμε δημιουργώντας πολλαπλές παλαιώσεις τόσο σε brocante στυλ όσο και με την τεχνική Mural. Η τελική παλαίωση θα έρθει με τα ιδιαίτερα Milk Paint για τα οποία θα μάθουμε πώς να δημιουργούμε ξεχωριστές πατίνες.

Παράλληλα, θα δούμε πώς να στολίσουμε το πάνελ μας με τεχνική με σφραγίδες , τις οποίες θα χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε μοναδικά σχέδια στο έργο μας. Τέλος, θα μάθουμε πώς να κάνουμε φωτοσκίαση στο έργο μας με Pan Pastel για ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα.

Η συγκεκριμένη τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε πάνελ όσο και σε πολύ μεγάλες επιφάνειες, όπως μεγάλα έπιπλα ή ακόμα και τοίχους για να δώσει ένα τελείως διαφορετικό αέρα στο χώρο.

Εφόσον θέλετε να συμμετέχετε θα πρέπει να στείλετε ένα μήνυμα στο email info@decomagia.gr!

Σας περιμένω!

Πες μας το σχόλιο σου